Boksmadrasser

Sammenlign priser på boksmadrasser i målene 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 og 180x200 (angivet i centimeter) fra forskellige forhandlere. Læs mere

Boksmadrasser — Sengemadrasser med træramme og ben

En boksmadras er grundlæggende en springmadras, som har fået påmonteret en ramme af træ på det nederste stykke af madrassens fire lodrette sider og i bunden – deraf "boksen" i boksmadrassen. Efterfølgende er madrassen og trærammen betrukket med et diskret yderstof, som gør at boksen ikke er synlig for øjet.

Boxmadras – madrasser med træramme og ben eller meder
Boksmadras
Derved fremstår en boksmadras lige så præsentabel, som andre sengetyper, og grundet trærammens placering i bunden af madrassen, vil du ikke bemærke den, når du ligger i sengen.

Formålet med trærammen, er at afstive madrassens bund, så der kan fastmonteres ben, og madrassen kan hæves over gulvhøjde. Uden afstivningen, ville madrassen falde sammen, og ville ikke være funktionel eller behagelig for dig at ligge i.

Da boksmadrassen er en simpel sengetype, er den også relativt prisvenlig, og er derfor et oplagt alternativ til for eksempel elevationssengen eller kontinentalsengen. Det er væsentligt at tage med i overvejelserne, hvis du for eksempel har et stramt budget eller skal møblere en bolig, hvoraf beløbet til sengen kun udgør en lille del af det samlede beløb til indretning – uden, at du ønsker at gå på kompromis med sengens kvalitet eller komfort af den grund.

Engodnat.dk henviser til forhandlere af boksmadrasser i målene 80x200, 90x200, 120x200, 140x200, 160x200 og 180x200 (bredde x længde – alle mål er angivet i centimeter).

I tvivl om, hvilken seng du skal vælge? Lær hvordan du vælger den rigtige seng.