Kontinentalsenge

En kontinentalseng består af tre madraslag, en boksmadras, en springmadras samt en topmadras, hvilket giver dig en god liggekomfort og følelsen af at vågne op efter at have sovet "en kongelig nattesøvn", som i eventyret »Prinsessen på ærten« – dog uden at have mærket noget til ærten.

Continentalseng
Kontinentalseng
Du får med andre ord en optimal liggekomfort og understøttelse af din kropsvægt ved at vælge en kontinentalseng, og kan udnytte fordelene ved de tre madrastypers egenskaber i kombination.

De tre madraslag gør desuden, at topmadrassen befinder sig højere over gulvet end ved andre sengetyper, hvilket gør at du ikke "rejser dig" op fra en kontinentalseng, men i stedet "står ud" af sengen. Det kan især være praktisk, hvis du hører til de høje, men er ikke en ulempe, hvis du ikke gør.

Kontinentalsengen har længe været populær i udlandet, og har i de seneste år også opnået en stigende popularitet i Danmark. Med en kontinentalseng kan du tilpasse sengen ud fra dine behov ved at vælge madrasser, der har den fasthed og den fjedertype, som passer til dig.

Engodnat.dk henviser til forhandlere af kontinentalsenge i målene 140x200, 160x200, 180x200, 180x210 og 200x200 (bredde x længde – alle mål er angivet i centimeter).

Ved du ikke, hvilken seng du skal vælge? Læs guiden sådan vælger du den rigtige seng.