1. Hjem
  2. Om Engodnat.dk

Om Engodnat.dk

Velkommen til Engodnat.dk – Danmarks første prissammenligningstjeneste kun med produkter til soveværelset.
Mit navn er Jesper Nerløe, og det er mig, som stiller Engodnat.dk til rådighed for dig. Det gør jeg, fordi jeg ønsker at hjælpe dig med at finde din næste seng eller det supplerende produkt, du mangler til din nuværende.

Ved at samle priser mv. på et varieret udbud af produkter til soveværelset, gør jeg det let for dig at sammenligne priser og finde vej til det eller de produkter, som hjælper dig med at opnå en god nattesøvn.

Om tjenesten
Engodnat.dk er en prissammenligningstjeneste, som er finansieret via eventuel kommission. Det vil sige, at hvis du køber et produkt, som Engodnat.dk har henvist dig til, så modtager Engodnat.dk en mindre procentdel af beløbet – det har ingen indflydelse på dine priser. Til gengæld undgår du forstyrrende reklamer uden relevans for det du søger, du køber gode produkter og jeg får mulighed for at opretholde og videreudvikle tjenesten – til glæde for dig og de andre brugere.

Engodnat.dk er ikke selv forhandler af senge og sengeudstyr, men indhenter og præsenterer priser og produktinformationer til glæde for dig. Har du spørgsmål til et specifikt produkt, er det den respektive forhandler, som kan give dig det bedste svar. Kontakt derfor forhandleren, hvis du har brug for produktrelateret hjælp. Forhandlerne er flinke mennesker, og de vil gerne hjælpe dig. For henvendelser omkring Engodnat.dk, er du naturligvis velkommen til at kontakte mig herunder.

Hav en god nat

Jesper Nerløe

Kontaktoplysninger
Engodnat.dk
att.: Jesper Nerløe
Gildbrovej 16, 4. – 1
2635   Ishøj

Kontakt:
jesper@engodnat.dk

Sociale medier
Følg Engodnat.dk på Twitter