Sengerammer

Sammenlign priser på sengerammer i målene 160x200 og 180x200 (angivet i centimeter) fra forskellige forhandlere. Læs mere

Sengerammer — til springmadrasser og skummadrasser

En sengeramme en simpel sengetype, som består af en platform af træ eller metal og en springmadras eller en skummadras. Madrassen lægges blot ind i sengerammen, og så er du faktisk klar til at sove i sengen.

sengeramme
Sengeramme
Der findes forskellige modeller, hvoraf nogle kan købes med hoved- og fodgærde eller, hvor sengen blot består af en enkelt og elegant ramme, som skjuler madrassens yderkanter. På nogle sengerammer kan der monteres faste sengeborde, som herefter er en integreret del af sengen.

Andre modeller giver dig mulighed for at opbevare sengetøj, dyner og andet sengetilbehør i rummelige skuffer under sengen, så du for eksempel har mulighed for at gemme vinterdynen væk i sommerhalvåret, når den ikke skal bruges.

Der findes desuden sengerammer, hvor man i stedet for at indlægge en madras for eksempel benytter sengerammen til at omkranse en elevationsseng – her har sengerammen blot en visuel funktion.

Engodnat.dk henviser til forhandlere af sengerammer i målene 160x200 og 180x200 (bredde x længde – alle mål er angivet i centimeter).

Ved du ikke, hvilken seng du skal vælge, så kan du her blive klogere på, hvordan du finder den rette seng og sengetype.